onsdag den 11. juli 2012

Som tiden dog løber!

Hold da op, hvor tiden dog bare løber fra en, det er allerede over et halvt år siden jeg har skrevet her sidst, og der er sket rigtig meget siden da.

Masca flyttede jo november til et sted, som efter sigende, skulle være super godt, og tage hensyn til Mascas specielle behov. Jeg måtte desværre i februar indse, at stedet ikke levede op til mine forventninger - overhovedet, og han måtte derfor "akut" flyttes.
Han er nu kommet ud på Søbjerggård at stå, og der stortrives han. Vi nyder godt af selskabet derude, faciliteterne og ikke mindst stranden, som ligger blot et stenkast derfra :p

Som skrevet i de tidligere indlæg, så er Masca jo desværre kronisk forfangen, og lider af EMS. Vi har derfor brugt det sidste 1½ år på, at få de forbandede fedtdepoter væk - and guess what. DE ER VÆK. Min foderkonsulent har været ude og kigge på ham for et par måneder siden, og hun var lige ved at falde bag over, af begejstring over hans fremskridt. Og så kan man jo altså ikke lade være med at blive lidt stolt som pony-mor <3
Desværre er det gået så godt at han nu er blevet for tynd, og jeg synes ikke rigtig at han tager på, hvilket jeg jo selvfølgelig er lidt ked af og bekymret for. Så jeg har ringet til min foderkonsulent, og bedt om råd. Jeg skal nu sætte ham lidt op i både lucerne og wrap, og så må vi se hvad der sker. Han skal nok også tjekkes for orm, og behandles for det. Og så må vi se, hvad der sker.
Håber på at min foderkonsulent, og en anden rigtig dygtig foderspecialist kan komme forbi d. 20.7, og kigge på ham, så vi kan vurdere, hvad der er behov for :)

God "sommer" :)

2 kommentarer: